Zomerhits 2018 | De complete lijst met alle zomermuziek


Zomerhits 2018 – Het wordt steeds warmer weer en de eerste zomerhits zijn uitgebracht. In dit artikel beluister je de meest populaire zomermuziek van 2018. Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt en is gebaseerd op hitlijsten als de ‘Top 40’ en zomerlijsten op Spotify. De lijst staat vol met Spaanse, Engelse en Nederlandstalige zomerhits. Mis jij een zomers liedje in de lijst? Plaats dan een reactie onderaan de pagina. Op deze manier kunnen wij de lijst met zomerhits van 2018 up-to-date houden.

Tip: Beluister hier de top 10 zomerhits van 2021 en de zomerhits van 2022.

Beste zomerhits 2018:

Nr. Zomerhit Artiest
1. One Kiss Calvin Harris, Dua Lipa
2. Youngblood 5 Seconds of Summer
3. Dura Daddy Yankee
4.  Ja! Bizzey ft. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix
5.  Move to Miami Enrique Iglesias ft. Pitbull
6. God’s Plan Drake
7.  Finesse  Bruno Mars ft. Cardi B
8.  These Days  Rudimental
9.  X Nicky Jam ft. J. Balvin
10. EL BAÑO Enrique Iglesias

1. One Kiss – Calvin Harris, Dua Lipa

Calvin Harris heeft in 2018 een nieuwe zomerhit te pakken met zijn nummer ‘One Kiss’. De Schotse dj brengt vrijwel elke zomer een nummer uit die vaak wordt gezien als zomerhit. Calvin Harris is dan ook vaak te horen tijdens zonvakanties in het Zuiden.

Update: Ook in 2023 heeft Dua Lipa weer een heerlijke zomerhit uitgebracht.

2. Youngblood – 5 Seconds Of Summer

De band 5 Seconds of Summer komt uit Sidney en heeft onlangs het nummer Youngblood uitgebracht. Via Youtube is de zomerhit in slechts 2 weken al 1,7 miljoen keer beluisterd.

3. Dura – Daddy Yankee

Daddy Yankee is niet weg te denken uit de lijst met zomermuziek. Deze Puerto Ricaanse Reggae-ton-artiest brengt elk jaar een goede zomerhit uit. Voor de zomer van 2018 heeft Daddy Yankee het nummer Dura uitgebracht. Beluister deze zomerhit van 2018 hieronder via Youtube.

4. JA! – Bizzey ft. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix

De Nederlandse zomerhit van 2018 is waarschijnlijk ‘Ja!’ van Bizzey en Kraantje Pappie. Dit nummer heeft een zomerse beat en kan prima gedraaid worden op een strandfeest. Dit zomerse nummer is al 13 miljoen keer beluisterd via Youtube en dan is voor een Nederlandse artiest behoorlijk veel.

5. Move to Miami – Enrique Iglesias ft. Pitbull

Enrique Iglesias is uiteraard een van de beste zomerse artiesten ooit. Zijn Spaanse en Engelse nummers bevatten altijd een Zuid-Amerikaans deuntje en dat laat de zanger opnieuw zien in zijn hit ‘Move to Miami’.

6. God’s Plan – Drake

Rapper Drake heeft in maart 2018 zijn nummer God’s Plan uitgebracht. Al snel werd het nummer opgenomen in diverse wereldwijde hitlijsten. Volgens verschillende fora gaat God’s Plan de zomerhit van 2018 worden.

7. Finesse – Bruno Mars ft. Cardi B

Bruno Mars heeft al eerder laten zien dat hij een zomerhit kan scoren.

8. These Days – Rudimental

Rudimental is een band uit Londen. Hun nieuwe nummer ‘These Days’ maakt zeker kans om zomerhit van 2018 te worden.

9. X – Nicky Jam ft. J. Balvin

Twee bekende reggaeton artiesten die samen een hit uitbrengen, dat is een goede mix voor een zomerhit. Nicky Jam en J. Balvin brachten samen het nummer ‘X’ uit. Met ruim 730 miljoen views via Youtube is dit nummer een grote kanshebber om de zomerhit van 2018 te worden.

10. EL BAÑO – Enrique Iglesias

El Baño is de nieuwste zomerhit van 2018 uitgebracht door Enrique Iglesias. Het nummer is al uitgebracht op 12 januari 2018 maar blijkt nu pas ontdekt te worden door de Nederlandse radiostations. Dit zomerse nummer is wereldwijd al 238 miljoen keer beluisterd op Youtube.

Zomerhits 2021


4 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ik mis nog wel wat Nederlandse zomerhits van 2018… Waar blijven de Nederlandse artiesten me hun zomerse muziek?