Top 10 Carnavalsmuziek 2022


Carnavalsmuziek 2022 | Het gaat nog spannend worden of carnaval 2022 in veel dorpen en steden door mag gaan. Toch zitten carnavalsartiesten niet stil en zijn de eerste carnavalshits van 2022 uitgebracht. In deze top 10 verzamelen wij de beste carnavalshits van 2022. We proberen deze lijst regelmatig bij te werken zodat de nieuwste carnavalsliedjes zijn toegevoegd.

Carnaval 2022

Helaas ging carnaval 2021 niet door en moesten veel Brabanders en Limburgers het feest vieren vanuit de woonkamer. Dit jaar is er iets meer hoop om (in aangepaste vorm) het feest te organiseren. Of de kroegen nu vol staan of niet, carnavalsartiesten zijn al druk bezig om nieuwe nummers uit te brengen. Onder andere; Johnny Gold, Lawine Boys, Benny van Vught en Veul Gère hebben al hun hit uitgebracht!

We zijn natuurlijk wat jouw favoriete carnavalskraker van 2022. Deel jouw carnaval muziektips onderaan dit artikel.

Carnavalsmuziek 2022 Top 10

Nr.CarnavalsnummerArtiest
10.Opa’s Ouwe TrekzakJohnny Gold
9.Een trekker mag niet piepenBenno van Vught
8.Ik Heb Geen Biertje MeerBennie Beenham & Barry Badpak
7.1000 Man DronkenZanger Kafke
6.Los Met Z’n AllenGerard Joling
5.Ik Klap Erop!Veul Gère ft. Partij voor de Vrijdag
4.Broodje BalkanDe Tappers
3.Non Stop Vol D’r Op Snollebollekes
2.Fijnfisjenie!Lamme Frans
1.Ik ben kachelOBZ

10. Opa’s Ouwe Trekzak – Johnny Gold

Johnny Gold is een carnavalsartiest die al jaren meedraait. Voor carnaval 2021 bracht Johnny Gold het nummer ‘Opa’s Ouwe Trekzak’ uit. De nieuwe hit van Johnny Gold is uitgebracht op 13 november 2020 en is inmiddels 13.000 keer beluisterd op YouTube. Wij vinden het een vrolijk ‘standaard’ carnavalsnummer maar zijn wel van mening dat Johnny Gold meer moeite in zijn videoclip had mogen steken.

Beluister hieronder het carnavalsnummer ‘Opa’s Ouwe Trekzak’ van Johnny Gold via YouTube.

9. Een Trekker Mag Niet Piepen – Benno van Vught

Benno van Vught is de trots van Kruikenstad. Inmiddels is Benno een begrip geworden in Tilburg en weet hij elk jaar weer carnavalshits uit te brengen. Ook zijn nieuwe hit ‘Een trekker mag niet piepen’ gaat gegarandeerd weer een hit worden! Benno heeft een leuke clip opgenomen waarbij een aantal herkenbare Tilburgse plekjes in carnavalsoutfit worden bezocht. Het kan niet anders dan dat deze hit veel gedraaid gaat worden in Tilburg.

8. Ik Heb Geen Biertje Meer – Bennie Beenham & Barry Badpak

Op nummer 8 staan Bennie Beenham en Barry Badpak met hun carnavalsnummer ‘Ik heb geen biertje meer’. Barry Badpak is geen onbekende in het carnavalswereldje. Eerder maakte de Brabantse artiest hits als; ‘Kamelenteen’, ‘Broodje van Kootje’ en ‘Grasmaaier’. De nieuwste carnavalshit van 2022 is hieronder te beluisteren via YouTube.

7. 1000 Man Dronken – Zanger Kafke

Ook Zanger Kafke is er vroeg bij en heeft een nieuw carnavalsnummer uitgebracht. Zijn hit 1000 man dronken is al ruim 27.000 keer beluisterd op YouTube terwijl het pas december is! Gezien de enorme fanbase die Zanger Kafke heeft opgebouwd kan het haast niet anders dan dat zijn hit veel gedraaid gaat worden tijdens carnaval 2022.

6. Los Met Z’n Allen – Gerard Joling

Hoewel Gerard Joling al jaren in Het Gooi woont is deze vrolijke zanger vaak van de partij tijdens carnaval. Onlangs bracht Gerard Joling zijn nummer ‘Los Met Z’n Allen’ uit. Deze vrolijke hit staat al in veel carnavals muzieklijstjes en is al ruim 170.000 keer beluisterd op YouTube!

5. Ik Klap Erop! – Veul Gère ft. Partij voor de Vrijdag

Veul Gère is niet meer weg te denken uit het Brabantse carnaval. Voor carnaval 2022 bracht Veul Gère een nummer uit met ‘Partij voor de Vrijdag’. Het nummer ‘Ík Klap Erop!’ is niet het beste nummer uit het repertoire van Veul Gère maar toch kunnen we hier aardig op feesten.

4. Broodje Balkan – De Tappers

Een onverwachte carnavalshit is afkomstig van De Tappers. Hun carnavalshit Broodje Balkan werd op YouTube al 27.000 keer beluisterd. Daarna komt dit carnavalsnummer terug in bijna alle Spotify carnavalslijstjes.

3. Non Stop Vol D’r Op – Snollebollekes

Na een druk jaar vol met televisie opdrachten heeft Snollebollekes alsnog de tijd genomen om een grote nieuwe hit uit te brengen. Zijn carnavalsnummer voor 2022 heet ‘Non Stop Vol D’r Op’ en bevat alle elementen die je van Snollebollekes mag verwachten. Rookmachines, confetti, een niet te missen blij gezicht maakt dit nummer tot een hit.

2. Fijnfisjenie – Lamme Frans

Uiteraard heeft carnavalsartiest Lamme Frans ook een carnavalshit voor 2022 uitgebracht. Lamme Frans weet elk jaar een populair nummer uit te brengen en wederom is het hem gelukt om een knaller van een feestplaat uit te brengen. Bekijk hieronder de vrolijke clip van Lamme Frans.

1. Ik ben Kachel – OBZ

Laten we eerlijk wezen, veel carnavalsnummers lijken op elkaar. Toch heb je elk jaar een paar nummers die opvallen. Voor carnaval 2022 is het nummer ‘Ik ben kachel’ een hit op in de gaten te houden. De mannen van OBZ hebben een lekkere sound te pakken waar menig feestganger goed op gaat. Beluister hieronder de nummer 1 uit de carnavalsmuziek top 10 2022.

Overige carnavalsnummers 2022

Una Cerveza Por Favor – René Karst

René Karst verraste een aantal jaren geleden de feestvierder met zijn hit ‘Atje voor de sfeer’. Dit jaar komt René Karst terug met zijn volgende drinklied ‘Una Cerveza Por Favor’. Het kan niet anders dat we dit nummer nog vaak gaan horen in de kroeg.

Nooit meer alcohol – Lawine Boys

De Lawine Boys is een party act die staat als een huis! Al een aantal jaren lang weten deze vrolijke mannen tal van carnavalshits uit te brengen. Hun hit ‘Nooit meer alcohol’ gaat ongetwijfeld grijs gedraaid worden tijdens carnaval 2022. Beluister hieronder de nieuwste hit van de Lawine Boys via YouTube.

Bronnen:

© Omslagfoto – Benno van Vught


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *