Top 10 Cadeaus voor een Housewarming


Cadeaus voor een housewarming | Ook opzoek naar een origineel cadeau? Waarschijnlijk ben je op dit artikel terecht gekomen omdat je binnenkort een housewarming hebt en je nog niet weet wat je cadeau kan geven. Geen probleem! In deze top 10 hebben wij de leukste cadeaus voor een housewarming samengevat. Zowel voor mannen, vrouwen als stellen, met deze 10 tips ga jij slagen om een leuk cadeau te regelen. Daarnaast bevat onze top 10 cadeaus voor elk budget (vanaf €10 tot €100). Heb je zelf nog een leuke tip die je wilt delen? Dat kan door te reageren onderaan dit artikel.

Top 10 cadeaus voor een housewarming

Nr.Housewarming Cadeau Tips
10.Gepersonaliseerde cadeaus
9.Gevulde Koektrommel
8.Kussens
7.Ligretto gezelschapsspel
6.Ottlogenghi Kookboek
5.Wijnrek
4.Geurstokjes
3.Wandspiegel
2.Het Toiletgastenboek
1.Een kamerplant

10. Gepersonaliseerde cadeaus

Het is natuurlijk leuk om een uniek cadeau te geven tijdens een housewarming. Denk hierbij aan; een eigen gegraveerde borrelplank, een kookschort die bedrukt is of gepersonaliseerde spulletjes voor het interieur. Wist je trouwens dat je gepersonaliseerde cadeaus gemakkelijk online kan bestellen? Dit kan bijvoorbeeld via de website Udesignit.

9. Gevulde Koektrommel

Zin om jouw bakkunsten leuk te verpakken en te geven? Koop een leuke koektrommel en bak zelf wat koekjes om de trommel mee te vullen. Tip; het merk Blond Amsterdam heeft een aantal vrolijke koektrommels met leuke opdrukken. Deze zijn te koop bij o.a. De Bijenkorf, Intatuin en Bol.com.

Bron: Het Koekemannetje Amsterdam, Instagram

8. Sierkussens

Het is soms een uitdaging om de juiste kleur en stof te kiezen maar kussens voor in de bank blijven een populair cadeau voor housewarmings. Bij verschillende woonwinkels zoals H&M Living, Pronto wonen of Leenbakker zijn tal van kussens te vinden.

7. Gezelschapsspel Ligretto

Wil je op de housewarming niet aankomen met een meubel? Wellicht is een gezelschapsspel zoals Ligretto een leuk alternatief! Het is uiteraard altijd leuk om een spelletjeskast aan te leggen vol met gezelschapsspellen. Wellicht kan jij met jouw cadeau bijdragen aan het begin van een mooie spellenverzameling. Uiteraard zijn er nog veel meer andere gezelschapsspellen te bedenken.

6. Ottolenghi Kookboek

Bij een nieuw huis hoort ook een nieuwe keuken. Voor de echte keukenprins(es) is een goed kookboek altijd welkom. De kookboeken van Ottolenghi (Simpel en Flavour) staan vol met gezonde, vegatarische recepten. Daarnaast staan deze kookboeken heel leuk in het nieuwe huis waardoor het een perfect housewarming cadeau is.

5. Wijnrek

Voor de wijnliefhebbers is een mooi wijnrek een zeer geslaagd cadeau. Via Fonq, Ikea of De Bijenkorf zijn tal van wijnrekken te vinden voor elk budget. Het is uiteraard helemaal leuk om er een fles wijn bij te geven zodat het wijnrek meteen een mooie plek in de nieuwe woonkamer of keuken krijgt.

4. Geurstokjes

Wat minder budget voor een housewarming cadeau? Denk dan eens aan geurstokjes! Door het plaatsen van de geurstokjes zal de nieuwe woning meteen lekker ruiken waardoor de woning wellicht nog sneller als thuis aanvoelt. Daarnaast staan geurstokjes ook leuk in de vensterbank of in de kast.

3. Wandspiegel

De wandspiegel voor in de; gang, wc of woonkamer is typisch zo’n item wat niet direct wordt aangeschaft tijdens de verhuizing. Het is daarom het perfecte housewarming cadeau om de woning mee af te maken. Je kan wandspiegels in alle vormen en maten vinden. Zelf zijn wij fan van dez ronde wandspiegel voor in de hal of wc.

2. Het Toiletgastenboek

Wil je een hilarisch cadeau geven? Dan zit je met het toiletgastenboek goed! In dit boekje kunnen jouw wc gasten een recensie en boodschap achterlaten. In dit boekje staan vragen als “Hoe hoog was de nood” of “wat vind je mooi aan dit toilet”. Ook kan je cijfers achterlaten voor de sfeer en hygiëne.

1. Een Kamerplant

De all-time favoriet onder de housewarming cadeaus is en blijft de kamerplant. Een nieuw huis maak je pas echt gezellig door een aantal planten toe te voegen aan je interieur. Grote planten, kleine planten, voor elk budget is er wel iets te vinden. Zelf zijn wij fan van de ‘Calathea’, een kamerplant die o.a. bij Intratuin te koop is. Daarnaast kan je de kamerplant natuurlijk in een leuke pot, bak of mand plaatsen. Dit gaat gegarandeerd een succescadeau opleveren tijdens de housewarming!

Bron: Intratuin

Meer tips voor Housewarming cadeaus

Heb jij nog leuke ideeën voor cadeaus die je kan geven tijdens een housewarming? Laat het dan aan ons weten door te reageren onderaan dit artikel. Op deze manier help je anderen bij het vinden van het juiste cadeau.

Bronnen

Omslagfoto – Leonora Enking ©Flickr


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *