Top 10 beste films Netflix

De 10 beste films uit het Nederlands aanbod van Netflix.


Heb je een filmavond ingepland met een zak chips, cola en Netflix? Wil je tips voor Netflix films? Dan hebben wij hier de top 10 beste Netflixfilms voor jou. Toch liever een serie? Check dan de 10 beste Netflix series.

10. Star Wars: Episode V

Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back neemt plek nummer 10 in het lijstje beste Netflix films. Deze Star Wars film vormt de vijfde film in een hele reeks Star Wars verhalen. Het is een science fiction thriller film en geliefd onder een groot filmpubliek. Het verhaal gaat verder na de vernietiging van Death Star. De jacht op de Rebellen wordt sterk opgevoerd. De Keizerlijke troepen zit hen nauw op de hielen, maar Luke weet de aanval bijtijds te ontvluchten. De oude Jedimeester Yoda bereidt Luke voor op een gevecht met Darth Vader.

9. The Dark Knight

Wil jij tips voor Netflix films? The Dark Knight mag niet op jouw lijstje missen. The Dark Knight is een spannende misdaadfilm vol actie. De vleermuisman Bruce neemt het samen met anderen op tegen niemand minder dan The Joker. De grootste vijand van Batman. De 2 uur durende film blijft spannend, bloedstollend en adembenemend.

8. Lawrence of Arabia

Wil jij de beste Netflix films gekeken hebben? Ga dan voor deze avonturenfilm. De film Lawrence of Arabia staat op nummer 8 van de tips voor Netfilx films. Lawrence of Arabia is een avontuurlijke drama film over het leven van kolonel Lawrence. Deze beste man werd naar Arabië gestuurd en besluit op eigen initiatief de opstand in Arabië te leiden. Afgezien van het goede acteerwerk, zijn de politieke schermutselingen ook ontzettend toonaangevend.

7. Dr. Strangelove

Dr. Strangelove is een film van regisseur Stanley Kubrick uit 1964. Deze politieke thriller speelt in op de angst van de koude oorlog. Het verhaal van deze film is gebaseerd op een boek die de ondergang van de wereld beschrijft. Deze ondergang gaat over het feit dat een Amerikaanse president de mist in gaat en vervolgens een oorlog met Sovjet Unie uitlokt. De maker van de film gebruikte deze verhaallijn, maar giet het in een mix vol humoristische scènes, zwarte humor en prachtige personages.

6. Goodfellas

Op nummer 6 van deze top 10 staat de echte gangsterfilm Goodfellas. Het is een prachtige misdaadfilm met in de hoofdrol Robert De Niro. Het verhaal gaat over Henry Hill die al in zijn jonge jaren bij de maffia wilt. Zijn carrière bij de maffia begint dan ook al jong. Hij startte als loopjongen en krijgt met de jaren grotere klussen. Al zijn klussen voert hij uit onder de hoede van Jimmy Conway (De Niro). Het gaat goed, totdat hij erachter komt dat Jimmy ook nog andere dingen uitspookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 10 beste films Netflix

log in

Sluit je aan bij de Top 10 Lijstjes familie!
Heb je nog geen account?
Registreer

Wachtwoord resetten

Terug naar
log in

Registreer

Wil jij ook een Top 10 Lijstjes fan worden?

Terug naar
log in
Kies een categorie
Top 10 lijstje