Top 10 beste films van 2016


5. Suicide Squad

Een Amerikaanse misdaadfilm uit 2016 is Suicide Squad. Deze film is geregisseerd en geschreven door David Ayer. De superschurken van DC Comics spelen in deze film de hoofdrol. Het is de derde film die zich afspeelt in de DC Extended Universe.

4. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Een Brits-Amerikaanse fantasyfilm uit 2016 is Fantastic Beasts and Where to Find Them. De film is geïnspireerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling.

3. Kubo and the Two Strings

In het Nederlands heet deze film Kubo en het magische zwaard. Het is een Amerikaanse 3d stop motion animatiefilm uit 2016. De film is geregisseerd door Travis Knight en de film is op 8 juli 2016 in première gegaan op het filmfestival in Jeruzalem.

2. The Jungle Book

Een bekend boek dat veel mensen kennen is Jungle Book. Daar is nu ook een film van gemaakt in 2016 en dat is gedaan onder regie van Jon Favreau. Zowel voor kinderen als volwassenen een leuke film om naar te kijken met veel spanning, actie en avontuur.

1. La La Land

De film La La Land is een Amerikaanse romantische musicalfilm uit het jaar 2016. Deze is geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle.

Wat jij de beste film uit 2016 vindt, kun je het beste zelf beoordelen als je nu bovenstaande en andere films uit het jaar gaat bekijken. Neem de tijd, want in dit jaar zijn er erg veel films uitgekomen, maar nu eerst maar eens even genieten van de bovenstaande top 10 van de beste films uit 2016.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *