Top 10 beste films van 2016


Wil je graag weten wat de beste films van 2016 zijn? Dan hebben we nu een top 10 voor je opgesteld. Het zijn films die veel zijn bekeken en dan ook erg populair zijn onder verschillende doelgroepen. Ontdek nu welke films van 2016 jij het beste vindt en maak zo je eigen top 10!

Tip: Bekijk ook de beste films van 2020.

10. Captain America: Civil War

Een mooie film uit 2016 is Captain America: Civil War. Deze film is van Disney en Marvel. Het is een echte superhelden film.

9. Zootopia

Veel mensen zijn erg te spreken over de film Zootopia. Een film die zowel voor kinderen als volwassenen de moeite waard is om te kijken. Er is gebruik gemaakt van veel animatie en ook het geluid bij de film moet geroemd worden. Veel mensen zien het dan ook als een goede film van 2016 en kijken hem graag nogmaals.

8. Deadpool

Deadpool is een goede film uit 2016. Een film met actie, maar ook met humor. Een film die met name bedoeld is voor volwassenen, maar ook jongeren kunnen de film bekijken (middelbare school). Er zit veel humor verwerkt in deze film. De film is gecombineerd met actie en avontuur, waardoor het een film is met veel afwisseling.

7. Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story is een film van 2016 die door mensen wordt beoordeeld als een spannende film. Er gebeuren veel dingen die men van tevoren niet had verwacht. Veel actie en avontuur, voor jong en oud een mooie film om naar te kijken.

6. Finding Dory

Dory is bij veel kinderen erg populair. In 2016 is de film Finding Dory op de markt gebracht en heeft erg veel bezoekers getrokken. Kinderen kunnen er veel van leren en zijn dan ook gek op deze film. Een film vol avontuur en actie, maar ook leerzaam voor de jongste kijkers onder ons.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *