Top 10 SEO tips voor meer bezoekers op je website

10 handige SEO tips om meer bezoekers naar je website te krijgen.


5. Sitemap

Als jij je SEO verbeteren wilt, dan vormt je sitemap een heel belangrijk onderdeel daarvan. Daarom neemt de Sitemap ook de plek nummer vijf in, in de lijst van de top 10 SEO tips. Met de sitemap wordt de structuur van de website weergegeven. Deze sitemap is van belang voor de zoekmachineoptimalisatie. Zo maak je het Google gemakkelijk om de bezoeker bij de juiste pagina uit te laten komen. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid van je website.

4. Blog beginnen

Een blog beginnen staat op nummer 4 onder de SEO tips. Een blog is goed om te laten zien dat jij kennis van zaken hebt. Daarbij geldt: “content is King”. Google houdt van content, zolang dit maar waardevol en relevant is. Een blog beginnen met relevante, waardevolle content zorgt ervoor dat jouw website als relevanter en waardevoller wordt gezien. Dit heeft als gevolg dat je vindbaarheid verbeterd.

3. Site snelheid

Niets is zo vervelend als een trage website. Een trage website betekent dat je jouw bezoekers binnen paar seconden kwijt bent. Dat is zonde! Als jij je SEO verbeteren wilt, begin dan met deze SEO tip en maak je website sneller. Een hulpmiddel hiervoor is Google PageSpeed tool. Wanneer je website snel is, blijven bezoekers langer hangen. Dit resulteert in betere vindbare resultaten van jouw website.

2. Unieke content

Niets is zo schadelijk voor je website als gekopieerde content. Google straft je daarop af, wat tot gevolg heeft dat jouw website onderaan eindigt. Unieke content behoort tot de belangrijkste SEO tips, dus doe daar wat mee. Alleen dan zal je SEO verbeteren.

1. Kwalitatieve linkbuilding

De nummer één op het gebied van SEO tips is kwalitatieve linkbuilding. Zorg dat jouw website als expert wordt gezien. Niet alleen door jouw klanten, maar ook door andere websites. Zorg voor externe links naar jouw website toe. Op deze manier ziet Google dat jouw website als relevant wordt gezien door anderen. Dit zal worden beloond in een betere vindbaarheid. Heb jij een goedbezochte website? Neem dan eens contact op met Top10s om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.