Dit zijn de rijkste Nederlandse artiesten van 2017

De 10 rijkste Nederlandse artiesten.


5. Frans Bauer

Iedereen kent hem wel, de zanger van Heb je even voor mij en allerlei andere hits. Met een vermogen van 14 miljoen is Frans Bauer dan ook een van de rijkste Nederlandse artiesten!

Frans Bauer is een van de best verdienende artiesten

4. Wessel van Diepen

Deze naam is wellicht minder bekend, maar de naam Vengaboys zal vele bellen doen rinkelen! Als één van de dj’s achter deze muziekgroep verdiende Wessel van Diepen 20 miljoen.

Wessel van Diepen rijkste Nederlandse artiesten

3. Andre Rieu

Andre Rieu speelt voor een andere doelgroep dan de andere namen in deze lijst, maar is ook een van de rijkste artiesten van Nederland: hij heeft 25 miljoen verdiend met zijn muziek.

De 10 rijkste artiesten uit Nederland

2. Armin van Buuren

Armin van Buuren is één van de bekendste dj’s ter wereld en reist de hele wereld rond. Hier heeft hij zo’n 36 miljoen mee verdient, wat hem bijna de best verdienende artiest van Nederland maakt!

Best betaalde artiest: Armin van Buuren

1. Tiësto

De best verdiende artiest van Nederland is echter Tiësto, één van de grootste namen in het genre EDM. Met zijn vermogen van 83 miljoen steekt hij met kop en schouders boven de andere rijkste artiesten van Nederland uit. Tiësto is vooral erg gewild in het buitenland waar hij voor optredens tienduizenden euro’s betaald krijgt. In Nederland is Tiësto de laatste jaren minder actief.

Tiesto is een van de best betaalde Nederlandse dj's


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *