Dit zijn de rijkste Nederlandse artiesten van 2017

De 10 rijkste Nederlandse artiesten.


Het leven van een artiest gaat lang niet altijd over rozen. Iedereen kent het stereotype van de ‘starving artist’ wel – de artiest die vol goede moed aan zijn carrière is begonnen maar wie het maar niet lukt om door te breken. Er zijn echter ook artiesten die er heel goed in zijn geslaagd een schitterende carrière op te bouwen en om er gigantisch rijk mee te worden. Wie zijn die rijkste Nederlandse artiesten eigenlijk en wie is de best verdienende artiest van Nederland? In dit artikel vind je de top 10 rijkste Nederlandse artiesten!

10. Hardwell

Dj Hardwell, die onder familie beter bekend is als Robbert van de Corput, behoort tot de top van de rijkste artiesten van Nederland en heeft een vermogen van ongeveer 10 miljoen.

DJ Hardwell is een van de best verdiende dj's van Nederland

9. Gerard Joling

Gerard Joling heeft een brede carrière, niet alleen in de muziek maar ook in allerlei programma’s op televisie. Aan dit uitgebreide CV heeft hij een vermogen van vermoedelijk ongeveer 12 miljoen overgehouden.

De 10 rijkste Nederlandse zangers Gerard Joling

8. René Froger

Ook René Froger heeft een gevarieerde carrière gehad en werkte niet alleen als soloartiest, maar verdiende ook bij in muziekgroepen en op andere gebieden. Zijn vermogen ligt naar schatting ook rond de 12 miljoen.

Rene Froger, best verdienende Nederlandse artiest

7. Jan Smit

Jan Smit is al ongeveer zijn hele leven bezig met zijn zangcarrière en heeft daarmee als derde in deze lijst een vermogen van ongeveer 12 miljoen verzameld.

Jan Smit best verdienende zanger Nederland

6. Afrojack

Ook Nick van de Wal, beter bekend onder zijn artiestennaam Afrojack, hoort bij de rijkste Nederlandse artiesten! Hij heeft een vermogen van 13 miljoen.

DJ Afrojack is een van de best betaalde Nederlandse dj's


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *