Top 10 populairste Nederlandse vloggers

De 10 populairste Nederlandse vloggers van dit moment.


In deze top 10 hebben wij de populairste Nederlandse vloggers op een rij gezet. Vloggen is het nieuwe bloggen. Niet het woord of geschrift speelt de hoofdrol meer, maar dynamische beelden. Vloggen wordt met de dag populairder. Het is zo populair dat je Vlogger kan worden als ‘beroep’. Deze beroeps vloggers vloggen 24/7 en verdienen er goud geld mee. Maar wie zijn de populairste vloggers in Nederland?

10. DusDavidGames (696.381)

David Harms. Wie kent hem niet? Het is degene die achter dit populaire vlogkanaal zit. David plaatst elke dag tussen 4 en 5 in de middag een video van zichzelf samen met zijn vrienden. Het hoofdonderwerp van zijn video’s omvat met name online games. Hij geeft reviews en praat bij over de nieuwste uitgegeven games. Ook vertelt hij verhalen over voetbal als een echte ADO fan in een plat Haags accent. In totaal heeft David een bereik van 696.381 kijkers en dat maakt hem tot één van de meest populaire vloggers in Nederland.

9. DagelijksHaaDee (849.082)

Milan Knol, bekend als het bekende broertje van de nóg bekendere vlogger Enzo Knol behoort tot de populaire vloggers in Nederland. Milan houdt zijn kijkpubliek op de hoogte van alles rondom online video gaming. In totaal behaalt Milan een bereik van 849.082 kijkers.

8. Dylan Haegens (867.887)

De Limburger Dylan Haegens is in dit digitale tijdperk enorm populair geworden door zijn online vlog kanaal. Dylan Haegens schrijft samen met zijn vriendin de scripts van de video’s. Zijn vrienden regelen de animatie en de design. Op deze manier plaatst Dylan Haegens elke week vlogs die door meer dan 800.000 mensen worden bekeken. Met deze grandioze cijfers heeft Dylan Haegens met recht een plek verdient in de top 10 populaire vloggers in Nederland.

7. Kwebbelcop (1.033.340)

Jordi is een Engels sprekende vlogger en zijn hobby is gamen. Daar vertelt hij via zijn vlog kanaal Kwebbelcop heel graag over. Zijn enthousiaste verhalen slaan goed aan. Gemiddeld bereikt Kwebbelcop meer dan 1 miljoen kijkers.

6. Stuk TV (1.186.259)

De drie meneren Giel, Thomas en Stefan van Stuk TV behoren met een bereik van meer dan 1 miljoen kijkers tot de populaire vloggers in Nederland. Stuk TV voert opdrachten uit die kijkers zelf kunnen indienen. De populairste opdrachten worden ook in de praktijk uitgevoerd. Dat levert soms schaamvolle, maar vooral lachwekkende situaties op.


1 Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. StukTV zijn de populairste vloggers van Nederland. De rest van de vloggers zijn saai. Wel chill dat Enzoknol salaris zo hoog is, dat wil ik ook.