Top 10 mooiste liefdesliedjes allertijden

Beluister nu de 10 mooiste liefdesliedjes, speciaal voor romantische momentjes.


Ga jij je vriendin ten huwelijk vragen? Of zit je op een roze wolk? Dan ben je vast toe aan mooie romantische liedjes. Deze top 10 lijst geeft jou een overzicht van de mooiste liefdesliedjes.

10. I Will Always Love You – Whitney Houston

I Will Always Love You is een toppertje onder de romantische liedjes. Geweldige vocals en een prachtige betekenis. Dolly Parton deed haar ding door het nummer te schrijven en Whitney deed haar ding door het te zingen. Dit nummer laat je hart op hol slaan.

9. My Heart Will Go On – Celine Dion

My Heart Will Go On van Celine Dion behoort absoluut in de top 10 liefdesliedjes. Het is een favoriet onder veel muziekliefhebbers. Het is de titelsong van Titanic. Titanic staat bekend als een fantastische en romantische film, en dat is dit liefdesliedje ook.

8. I Don’t Want to Miss a Thing – Aerosmith

I Don’t Want to Miss a Thing van de band Aerosmith is werkelijk waar een prachtig nummer in de lijst van liefdesliedjes. Het maakt dat je gauw weer opnieuw verliefd wilt worden. Wat is het fantastisch om verliefd te zijn!

7. I Just Can’t Stop Loving You – Michael Jackson

De King van Pop mag niet missen tussen deze romantische liedjes. De naam heeft al één en al liefde in zich: ‘I Just Can’t Stop Loving You ‘. Het is romantisch, gentle en Michael Jackson stopt er veel emotie in. Prachtig!

6. God Only Knows – The Beach Boys

Je kan niet genoeg zeggen over deze love song. Brian Wilsons is geniaal. Het is prachtige gecomponeerd. Dit is één van de liefdesliedjes die je door moeilijke momenten heen sleept.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *