De 5 Leukste Plekken om te Daten in Amsterdam

De 5 leukste date spots in Amsterdam


Ben jij op zoek naar een leuke date spot in Amsterdam? Wij helpen je! In dit artikel kan je de leukste ideeën opdoen om een originele date te organiseren in Amsterdam. Het aanbod van leuke plekjes in onze hoofdstad verandert erg snel. Mocht jij een nieuwe dateplek hebben ontdekt dan waarderen we het enorm als je deze kan delen in de reacties onderaan dit artikel.

Leukste Date Plekken in Amsterdam

Nr.Date Locatie
5.Suppen bij Sup Sup Club West
4.Gamen bij de TonTon Club
3.Cocktails maken bij de Bols Adademy
2.Bar Abraham – Pathé Tuschinski
1.TapasTheater – Amsterdam Oost
Publicatie: 2021

5. Sup Sup Club West

Aan de rand van de Jordaan vind je de Sup Sup club. Hier kan je met mooi weer perfect een paar uur gaan suppen. Vanaf het boothuisje huur je voor €15,- een board en peddel en kan je de grachten op. Na ongeveer 15 minuten peddelen zit je midden op de gracht in de Jordaan en kan je met jouw date deze sfeervolle wijk vanaf het water leren kennen. Geniet samen van de rust op het water en de stad. Dit is een van de mooiste plekken om te suppen en is daarnaast een zeer originele en actieve date.

4. Gamen bij de TonTon Club

In het Westerpark vind je de TonTon Club. Deze door Japan geïnspireerde arcadehal is de perfecte plek voor een date. Naast de arcadegames en airhockey tafels kan je hier erg lekker eten en drinken. Daarnaast heeft de TonTon Club ook een grote collectie bordspellen. De perfecte datespot voor dagen dat het iets minder weer is.

Dateplekken Amsterdam - TonTon Club West
© Tontonclub.nl

3. Cocktails maken bij de Bols Academy

Lucas Bols is één van de grootste jenever merken ter wereld. Vlakbij het Museumplein vind je de Lucas Bols experience en academy. Hier kan je cocktailworkshops volgen en leer je vanuit je eigen station hoe je de beste mixjes en cocktails kan maken. Uiteraard kan je samen met je date de nodige drankjes maken en proeven. Succes gegarandeerd.

Date plek Amsterdam - Bols Academy
© Bols.com

2. Bar Abraham – Tuschinski

In 2020 is het Tuschinski uitgeroepen tot mooiste bioscoop ter wereld. Wat veel mensen niet weten is dat het Tuschinski theater sinds kort ook een eigen exclusieve cocktailbar heeft genaamd ‘Bar Abraham’. In Bar Abraham kan je heerlijke cocktails drinken gebaseerd op verschillende films. Daarnaast kan je natuurlijk ook direct een filmpje pakken in de onlangs vernieuwde bioscoopzalen. Alle bioscoopzalen zijn voorzien van knusse bankjes dus perfect voor een date.

Date plek Amsterdam - Bar Abraham
© Pathé

1. TapasTheater – Amsterdam Oost

In de Oosterparkbuurt vind je een uniek plekje perfect voor een date ‘Het TapasTheater’. Het TapasTheater is een unieke mix van; lekker eten, goede drankjes en theater! Je kan kiezen uit verschillende professionele voorstellingen die ongeveer 20 minuten duren. In een intieme setting kijk je samen met de andere gasten naar cabaret, theater en muziekvoorstellingen. Na de voorstellingen kan je gezellig terug naar je tafeltje en genieten van de menukaart.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *