Top 10 gin-tonic recepten

Dit zijn de 10 lekkerste gin-tonic recepten die je moet proberen!


Je bent benieuwd naar de top 10 gin-tonic recepten? Lees dan snel verder. We hebben namelijk een top 10 voor je klaar staan om gin-tonic te maken en daardoor ga je snel ontdekken wat jouw favorieten zijn.
Weet je nog niet welke gin je moet kopen bij de slijter? Bekijk dan ook onze top 10 lekkerste gin

10. Gin Tonic met meloen

Een lekker fris gin-tonic recept is gin-tonic met meloen. Je zou daarvoor bijvoorbeeld de Cantaloupe meloen kunnen gebruiken. Deze heeft namelijk een frisse maar ook een zoete smaak. Deze drank krijgt echt een zomers karakter en reken er maar op dat je het lekker vindt en je gasten ook! Je kunt ook een Galia meloen kiezen. Je hebt naast meloen 50 gram witte rietsuiker nodig, ijsklontjes en uiteraard gin-tonic.

9. De Parisien Gin Tonic

Een ander lekker gin-tonic recept is de Parisien Gin Tonic. Daarvoor heb je natuurlijk weer gin-tonic nodig, maar ook 60 ml droge Vermouth, 15 ml Crème de Cassis, bosbessen en ijsklontjes. Ook deze gin-tonic valt bij veel mensen erg goed in de smaak, gewoon een keer proberen dus.

8. Hugo’s Gin Tonic

Je kunt ook een gin-tonic recept maken met komkommer, vlierbloesemsiroop en met munt. In de zomer is dat een ideale manier om lekker af te koelen. Veel mensen kijken er dan ook weer naar uit dat het zomer is, want dan kunnen ze hier weer volop van genieten. Je hebt het volgende nodig: 50 ml Gin, 100 ml Fever Tree Elderflower Tonic, komkommer, munt en ijsblokjes.

7. Pink Gin Tonic

Als je het pink gin-tonic recept klaar wil maken, dan heb je 50 ml Gin nodig, maar ook 2 tot 3 scheutjes Angostura bitter, Tonic, limoen en uiteraard ijsblokjes. Probeer het zelf en ontdek deze lekkere smaak!

6. Mediterrane Gin Tonic

In de zomer denken veel mensen aan de gin-tonic recepten die je allemaal kunt bereiden. Maak daarom eens de Mediterrane Gin-Tonic klaar. Je hebt daarvoor nodig 50 ml Gin, 100 ml Tonic, Sel Marin (of een ander type grof zeezout), rozemarijn, citroen en ijsblokjes. Even voorbereiden en neem dan de tijd om te genieten van dit lekkere drankje.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *