De 5 Leukste Liedjes Gebruikt in Reclames


Muziek uit de reclame | Elke dag kom je honderden reclames tegen op het internet en via de televisie. Veel van deze reclames vallen zelfs niet meer op en zijn storend. Maar soms weet een reclame een gevoelige snaar te raken doordat er toffe muziek aan de reclame is toegevoegd. De website Muziek uit de Reclame heeft voor ons de 5 mooiste liedjes uit de reclame van dit moment samengevat.

Top 5 Liedjes uit de Reclame van dit moment

Nr.Reclame
5.GUCCI Psychedelic reclame (2020)
4.Voce Viva Parfum reclame (2021)
3.Appelsientje reclame (2020)
2.Glenn Talloch Whiskey reclame (2021)
1.Plus Supermarkt reclame (2021)

5. GUCCI Psychedelic reclame

Eind 2020 adverteerde modemerk GUCCI op de Nederlandse televisie met de reclame ‘Psychedelic’. Het liedje uit de GUCCI reclame stamt uit 1982 en heet ‘Take a Change’.

4. Voce Viva Parfum Reclame

Op dit moment wordt de parfum reclame van Voce Viva uitgezonden op de Nederlandse televisie. Lady Gaga speelt de hoofdrol in deze kleurrijke reclame. In de Voce Viva reclame wordt dan ook een nummer gebruikt van Lady Gaga namelijk ‘Sine from Above’.

3. Appelsientje reclame

Appelsientje is op dit moment te zien op tv met de reclame ‘Geniet van de Zon’. In deze reclame wordt het nummer ‘Wonderful Life’ gebruikt van Katie Melua.

2. Glenn Talloch reclame

Glenn Talloch heeft een whiskeyreclame opgenomen in Nederland. Hierbij gebruiken zij een nummer van de Friese band ‘De Kast’. Het nummer uit de Glenn Talloch reclame heet ‘Welkom Thuis’.

1. Plus Supermarkt reclame

In de Plus Supermarkt reclame wordt een nummer gebruikt van de band Tommy Ashby & Lydia Clowes. De reclame valt meteen op door het vrolijke liedje genaamd ‘Happy Just To Know’.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *