Top 10 beste Netflix series

Opzoek naar een nieuwe serie? Dit zijn de must-see series van Netflix.


Op zoek naar goede Netflix tips? Door een groot aanbod van geweldige series is Netflix enorm populair geworden de afgelopen jaren. Er is op Netflix voor ieder wat wils; er zijn humoristische, spannende en drama series.  Op Netflix zijn zoveel goede series dat veel mensen door de bomen het bos niet meer kunnen zien, dus zetten wij in dit artikel de beste Netflix series op een rij. Geen tijd voor een complete serie? Bekijk dan de beste Netflix films.

10. American Horror Story

De nummer 10 in deze lijst van beste Netflix series is American Horror Story. American Horror Story is, zoals de naam al zegt, een horror serie. Elke seizoen heeft een ander verhaal en dat maakt de serie heel afwisselend. Op Netflix staan momenteel 5 seizoenen van American Horror Story, en er komt binnenkort nog een zesde seizoen bij.

9. Dexter

Dexter gaat over een forensisch onderzoeker die ondertussen zelf ook een moordenaar is. De serie is superspannend en zal zeker in de smaak vallen bij mensen die van misdaadseries zoals CSI houden.

8. The Walking Dead

Als je van horror en spanning houdt, dan is The Walking Dead de ideale Netflix serie voor jou. The Walking Dead gaat over een groep mensen die probeert te overleven terwijl de wereld bevolkt is door zombies. De serie is niet alleen maar bedoeld om je aan het schrikken te maken, maar het gaat ook om de gevoelens van de hoofdpersonen. Deze Netflix serie is dus ook een kijktip als je niet perse zo’n horrorfan bent.

7. Sherlock

Een klassieker in een modern jasje gestoken, dát is Sherlock. Sherlock gaat over de bekende detective Sherlock Holmes. Sherlock Holmes is het hoofdpersonage van de gelijknamige boekenreeks van de schrijver Arthur Conan Doyle. Deze boeken verschenen tussen 1887-1921, en de serie Sherlock is een spin-off van deze verhalen. De serie speelt zich namelijk af in de moderne tijd, maar het personage Sherlock is in feite hetzelfde. Sherlock staat op plek 7 in de lijst van de 10 beste Netflix series.

6. Homeland

Een van de spannendste series op Netflix is Homeland. Homeland gaat over een CIA agente die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier een spion is van de terroristische organisatie Al-Qaida. Homeland laat je op het puntje van je stoel zitten door spanning en zit vol met plottwists en onverwachte wendingen, vandaar dat Homeland een goede Netflix tip is om te bingewatchen.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *