De beste films in het Netflix aanbod Nederland


De beste films in het Netflix aanbod Nederland – Heb je een filmavond ingepland met een zak chips, cola en Netflix? Dan hebben wij hier de beste Netflix films uit het Nederlandse Netflix aanbod voor jou. De lijst bestaat uit verschillende filmgenres en is gerangschikt aan de hand van de IMDB Database. Zoek je een goede film of serie op Netflix uit een bepaald genre? In dit artikel hebben wij de beste films uitgelicht per filmgenre. Bekijk daarnaast direct de filmtrailers via Youtube.

10. Star Wars: Episode V

Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back neemt plek nummer 10 in het lijstje beste Netflix films. Deze Star Wars film vormt de vijfde film in een hele reeks Star Wars verhalen. Het is een science fiction thriller film en geliefd onder een groot filmpubliek. Het verhaal gaat verder na de vernietiging van Death Star. De jacht op de Rebellen wordt sterk opgevoerd. De Keizerlijke troepen zit hen nauw op de hielen, maar Luke weet de aanval bijtijds te ontvluchten. De oude Jedimeester Yoda bereidt Luke voor op een gevecht met Darth Vader.

9. The Dark Knight

Wil jij tips voor Netflix films? The Dark Knight mag niet op jouw lijstje missen. The Dark Knight is een spannende misdaadfilm vol actie. De vleermuisman Bruce neemt het samen met anderen op tegen niemand minder dan The Joker. De grootste vijand van Batman. De 2 uur durende film blijft spannend, bloedstollend en adembenemend.

8. Lawrence of Arabia

Wil jij de beste Netflix films gekeken hebben? Ga dan voor deze avonturenfilm. De film Lawrence of Arabia staat op nummer 8 van de tips voor Netfilx films. Lawrence of Arabia is een avontuurlijke drama film over het leven van kolonel Lawrence. Deze beste man werd naar Arabië gestuurd en besluit op eigen initiatief de opstand in Arabië te leiden. Afgezien van het goede acteerwerk, zijn de politieke schermutselingen ook ontzettend toonaangevend.

7. Dr. Strangelove

Dr. Strangelove is een film van regisseur Stanley Kubrick uit 1964. Deze politieke thriller speelt in op de angst van de koude oorlog. Het verhaal van deze film is gebaseerd op een boek die de ondergang van de wereld beschrijft. Deze ondergang gaat over het feit dat een Amerikaanse president de mist in gaat en vervolgens een oorlog met Sovjet Unie uitlokt. De maker van de film gebruikte deze verhaallijn, maar giet het in een mix vol humoristische scènes, zwarte humor en prachtige personages.

6. Goodfellas

Op nummer 6 van deze top 10 staat de echte gangsterfilm Goodfellas. Het is een prachtige misdaadfilm met in de hoofdrol Robert De Niro. Het verhaal gaat over Henry Hill die al in zijn jonge jaren bij de maffia wilt. Zijn carrière bij de maffia begint dan ook al jong. Hij startte als loopjongen en krijgt met de jaren grotere klussen. Al zijn klussen voert hij uit onder de hoede van Jimmy Conway (De Niro). Het gaat goed, totdat hij erachter komt dat Jimmy ook nog andere dingen uitspookt.

5. Schindler’s List

Schindler’s List is een historische film over een waargebeurd verhaal. De film neemt je mee in het leven van Oskar Schindler, een Duitse zakenman met hebberige trekjes. Tijdens het Nazi-regime wordt hij menselijker en besluit hij de joden te helpen met zijn fabriek. Dit waargebeurde verhaal over Schindler, heeft in de jaren van de oorlog meer dan 1000 joden van de gaskamers weten te redden.

4. The Shawshank Redemption

Eén van de beste tips voor Netflix is de film The Shawshank Redemption. Het verhaal gaat over Andy Dufresne (Tim Robbins). Hij krijgt de schuld van het doden van zijn vrouw en haar minnaar. Andy zegt niet schuldig te zijn, maar moet toch de gevangenis om twee keer levenslang te zitten. Vervolgens komt hij terecht in de strenge gevangenis Shawshank. In Shawshank raakt hij bevriend met twee zwarte gevangenen. Gezamenlijk regelen ze voor iedereen spullen. The Shawshank Redemption staat overigens op nummer 1 van de beste films op IMDB.

3. Pulp Fiction

Pulp Fiction staat op nummer 3 van de beste Netflix films. Het is een Amerikaans misdaadfilm over vijf individuen die elkaar onderweg ontmoeten. Deze vijf mensen zijn geen lieverdjes, maar echte bandieten. De film is een prachtige mix van humor, actie en fantastische verhaallijnen.

2. The Godfather: Part II

The Godfather: Part II moet wel de tweede plek in de lijst van de beste Netflix films hebben. Het eerste deel heeft namelijk plek nummer één veroverd. The Godfather: Part II is het vervolg op The Godfather. De film bevat twee verhaallijnen. De eerste verhaallijn gaat verder over het leven van maffiabaas Michael Corleone. De tweede verhaallijn bouwt voor op de jeugd van zijn vader. Het acteerwerk is prachtig. Dat kan ook niet missen met hoofdrollen die gespeeld worden door Lee Strasberg, John Cazale, Robert De Niro, Talia Shire, Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, en Michael V. Gazzo.

1. The Godfather

Het kan ook niet anders, als The Godfather: part II op nummer twee staat in de lijst van de beste Netflix films. Dan moet de eerste film wel op nummer één staan. Het verhaal gaat over misdaad, drama en drugs. Een absoluut meesterwerk.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *