De 10 beste attracties in Toverland

Ooit een bezoek gebracht aan Toverland? Ontdek dit upcoming pretpark nu.


5. Bobsleebaan “Maximus Blitz Bahn”

In de tweede hal van Toverland (Magic Forest) vind je de bobsleebaan “Maximus Blitz Bahn”. Deze gethematiseerde achtbaan bestaat uit verschillende karretjes waarbij bezoekers zelf de snelheid kunnen bepalen. De achtbaan ligt voornamelijk buiten de hal en is met houten vlonders overdekt.

4. Dwervelwind

De meest recente achtbaan in Toverland is de spinning coaster Dwervelwind. De achtbaan is 20 meter hoog en bereikt een topsnelheid van 70km/uur. De achtbaankarretjes draaien gedurende de rit rond.

3. Backstroke

Toverland heeft ook een boomstammen-wildwaterbaan genaamd Backstroke. Vooral bij mooi weer is dit een populaire attractie. De waterbaan gaat zowel voor als achteruit en heeft twee afdalingen. De hoogste afdaling is 15 meter. De attractie is te vinden in het themagebied Magic Forest en is deels indoor.

2. Boosterbike

De booserbike is een lanceerachtbaan gelegen in themagebied de Magische Vallei. Bezoekers nemen plaats op motoren en worden vervolgens met 75km/uur gelanceerd. De achtbaan is 600 meter lang en vanwege de unieke achtbaantreintjes en lancering erg spectaculair.

1. Troy

Troy is de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux. De achtbaan ligt in het gelijknamige themagebied en is geopend in 2007. De achtbaan is maarliefst 35 meter hoog, behaalt een topsnelheid van 90km/uur en is 1077 meter lang. Troy is de meest spectaculaire attractie van Toverland.

Praktische informatie Toverland

Toverland prijzen 2018:

  • Volwassenen en kinderen vanaf 120 cm € 28,00
  • Kinderen tussen 90-120 cm € 18,50
  • 55+ € 23,50
  • Parkeerkaart Toverland € 8,-

Toverland adres:

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Korting Toverland:

Regelmatig zijn entreekaarten voor Toverland met korting te verkrijgen via de ANWB ledenwinkel.

Ontdek meer Nederlandse en Europese pretparken

Wil jij meer pretparken uit binnen en buitenland leren kennen? Bekijk al onze top 10 lijstjes over Europese pretparken hier.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *