De 10 beste attracties in Toverland

Ooit een bezoek gebracht aan Toverland? Ontdek dit upcoming pretpark nu.


Toverland attracties – De afgelopen jaren is het Limburgse attractiepark Toverland snel gegroeid. Sinds de opening van themagebied “De magische vallei” is het pretpark een dagbesteding geworden. In Toverland vind je attracties voor de hele familie. Er staan zowel spectaculaire achtbanen voor de echte waaghalzen als kleine draaimolens en speeltoestellen voor jonge kinderen. De komende jaren gaat Toverland verder doorgroeien en behoort daardoor samen met De Efteling en Walibi tot de grootste pretparken van Nederland. Zo heeft het attractiepark in Sevenum onlangs bekend gemaakt dat er een nieuwe Wingcoaster aan het park wordt toegevoegd. In dit artikel kan jij je helemaal voorbereiden op je bezoek aan Toverland. Bekijk hieronder de 10 beste Toverland attracties.

Overzicht beste attracties Toverland

10. Boomerang – achtbaan
9. Scorpios – Schommelschip
8. Djinn – Zweefmolen
7. Villa Fiasko – Funhouse
6. Djengu River – Wildwaterbaan
5. Maximus Blitz Bahn – Bobsleebaan
4. Dwervelwind – Achtbaan
3. Backstroke – Wildwaterbaan
2. Boosterbike – Achtbaan
1. Troy – Achtbaan

Praktische informatie Toverland

10. Boomerang

De Boomerang is de eerste achtbaan van Toverland. De attractie bevind zich in Het Land van Toos, de eerste hal van Toverland. De achtbaan gaat 60km/uur en is 12 meter hoog. Deze attractie is vooral geschikt voor jonge kinderen die nog niet in de andere achtbanen van Toverland durven.

9. Scorpios

Scorpios is een schommelschip gelegen in themagebied Troy. De hellingshoek van dit schommelschip is maarliefst 75 graden en is te vergelijken met het schommelschip van De Efteling.

8. Djinn

Djinn is een nieuwe zweefmolen in Toverland. De attractie staat direct bij de ingang en geeft bezoekers het gevoel alsof zij door de sfeervolle hal vliegen.

7. Villa Fiasko

Villa Fiasko is een huis vol met avonturen. Deze walkthrough attractie brengt bezoekers langs bewegende objecten, glijbanen, draaiende tonnen en scheve trappen. De attractie is gelegen in de Magic Forest hal.
beste attracties Toverland

6. Djengu River

Djengu River is een waterattractie vergelijkbaar met de Piranha in de Efteling en de River Quest in Phantasialand. De attractie ligt in het nieuwe themagebied de Magische Vallei. Bezoekers nemen plaats in een rubberen band die vervolgens afdaalt in een kolkende rivier. De attractie is geschikt voor de hele familie.


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *