De Top 10 beste attracties in de Efteling

Dit zijn de 10 leukste attracties van pretpark De Efteling.


De Efteling is zonder twijfel het beste pretpark in Nederland. De laatste jaren is zowel het attractieaanbod als het aantal bezoekers sterk gestegen. Door de komst van nieuwe vakantieparken bezoeken meer dan 4 miljoen mensen het pretpark per jaar. Naast het Duitse Europapark, Port Avontura, Phantasialand en Disneyland Parijs behoort de Efteling tot een van de grootste pretparken van Europa. Breng jij binnenkort een bezoek aan de Efteling? Wij hebben alvast de leukste attracties op een rij gezet.

10. Bobbaan

De Bobbaan is een unieke achtbaan gelegen vlakbij de entree van het park. Vergeleken met andere achtbanen is de Bobbaan uniek omdat de karretjes niet bevestigd zitten aan een rails. De achtbaan is geschikt voor de hele familie.

9. De Python

De Python is een van de eerste achtbanen in Europa die over de kop gaat. In totaal heeft de Python 4 inversies waarvan 2 loopings en 2 kurkentrekkers. De achtbaan is gebouwd in de jaren 80 maar is nog steeds de moeite waard.

8. Fata Morgana

De Fata Morgana is een darkride die de bezoeker in bootjes rondvaart in de sprookjeswereld van Duizend en Een Nacht. De attractie is gelegen in een prachtig Oosters gebouw en voert de bezoeker langs jungles, Oosterse stadjes en gouden paleizen.

7. Piraňa

De Piraňa is een van de populairste attracties van de Efteling bij mooi weer. Bezoekers nemen plaats in een rubberen band die vervolgens door een kolkende rivier afdaalt. Onderweg passeer je watervallen, stroomversnellingen en fonteinen. Deze waterattractie is perfect bij warm weer.

6. De Vliegende Hollander

De Vliegende Hollander is een waterachtbaan die door de Efteling gebouwd is in 2007. De achtbaan is prachtig gethematiseerd in het thema van de V.O.C.

0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

MIS DEZE LIJSTJES NIET