De 10 Best Betaalde Bijbaantjes


Best betaalde bijbaantjes | Momenteel zijn er bijbaantjes in overvloed. In de horeca, supermarkten en bioscoop, iedereen zoekt personeel. In deze top 10 hebben we de bijbaantjes met het beste salaris op een rij gezet. Zo kan je een betere keuze maken welk bijbaantje het beste bij jou past.

Voor dit lijstje gaan we uit van een gemiddelde leeftijd van 18 jaar oud. Het salaris kan natuurlijk per organisatie verschillen. Wat verdien jij met jouw bijbaantje? Deel je ervaring onderaan dit artikel.

Top 10 Best Betaalde Bijbaantjes

Nr.BijbaantjeGemiddeld uurtarief
10.Magazijnmedewerker€5 per uur
9.Kantoorhulp€6 per uur
8.Bioscoopmedewerker€6,50 per uur
7.Bijbaan in de zorg€7 per uur
6.Producten sampelen€9,50 per uur
5.Studentenchauffeur€10 per uur
4.Horeca€10,50 per uur
3.Bijles geven€11,50 per uur
2.Uitzendwerk€12 per uur
1.Maaltijdbezorger€12,50 per uur
Gemiddelde salarissen op basis van 18-jarigen gemeten in 2021

10. Magazijnmedewerker – €5,-

Als magazijnmedewerker ben je voornamelijk bezig met het verwerken van orders, het inpakken van bestellingen en opruimen / inrichten van schappen. Doordat steeds meer mensen online bestellen zijn er ook meer magazijnmedewerkers nodig. Als magazijnmedewerker verdien je als 18 jarige ongeveer €5,- per uur.

9. Kantoorhulp – €6,-

Meewerken op een kantoor en simpele administratieve handelingen uitvoeren? Dat kan redelijk verdienen! Als je simpele taken uitvoert waarvoor geen studie vereist is verdien je gemiddeld zo’n €6,- per uur als 18 jarige.

8. Bioscoopmedewerker – €6,50

Ben je filmfan en wil je werken bij de; Pathé, VUE of Kinepolis? Dan verdien je gemiddeld zo’n €6,50 per uur. In de bioscoop ben je onder andere verantwoordelijk voor het schoonhouden van de zalen, popcorn scheppen en het controleren van kaartjes. Daarnaast mag je bij veel bioscopen als medewerker gratis naar de film.

7. Bijbaan in de zorg – €7,-

Je kan er ook voor kiezen om in een verzorgingstehuis of thuiszorg te helpen. Denk hierbij aan het klaarmaken van maaltijden, rondbrengen van koffie en thee en uiteraard het vermaken en entertainen van bejaarden. Een bijbaantje in de zorg levert ongeveer €7,- per uur op en levert ook de nodige karma punten op.

6. Producten samplen – €9,50

Verschillende reclame bureaus zijn actief in het organiseren van sample acties. Bij dit bijbaantje sta je vaak op drukke locaties zoals het station of stadscentrum en deel je samples uit. Denk bijvoorbeeld aan blikjes van een nieuw frisdrank of rolletjes snoep. Het samplen van producten is erg leuk omdat veel mensen graag een gratis product aannemen.

5. Studentenchauffeur – €10,-

Rijd jij graag auto? Dan is een bijbaan als studentenchauffeur perfect. Vooral lease maatschappijen zoeken studenten die nieuwe leaseauto’s van en naar verschillende locaties willen rijden. Vaak rijd je in gloednieuwe auto’s en pak je de trein weer terug. Je kan tijdens het werken de radio luisteren en krijgt als studentenchauffeur een gemiddeld salaris van €10,-.

4. Horeca – €10,50

Momenteel heeft de horeca een enorm tekort aan medewerkers. De salarissen in de horeca zijn dan ook de afgelopen jaren opgelopen. Als je een goed betaald bijbaantje zoekt kan je hiervan profiteren. Gemiddeld verdien je in de horeca €10,50 per uur. Werk je in de nacht en op feestdagen? Dan krijg je vaak nog een toeslag.

3. Bijles geven – €11,50

Mocht je goed zijn in bepaalde vakken zoals wiskunde dan kan je overwegen om bijles te geven. Veel ouders hebben geld over om bijles te regelen voor hun zoon of dochter. Gemiddeld verdien je met het geven van bijles €11,50 per uur. Het is vaak wel lastig om uren achter elkaar bijles te geven dus het is belangrijk dat je ook investeert in het opbouwen van een klantenkring.

2. Uitzendwerk – €12

Uitzendbureaus zoals YoungCapital en Studentenwerk hebben altijd wel opdrachten waar je voor kan inschrijven. Het leuke aan uitzendwerk is dat het enorm veelzijdig en afwisselend is. Je kan vaak zelf bepalen welke opdrachten en taken je wilt uitvoeren en krijgt daarnaast een gemiddeld salaris van €12,- per uur.

1. Maaltijdbezorger

In de grote steden kan je niet om de maaltijdbezorgers heen. Via platformen als; Thuisbezorgd, Uber en Deliveroo kan je jezelf gemakkelijk aanmelden als fietsbezorger. Vervolgens ontvang je een speciale tas om de maaltijden mee te bezorgen en kan je op je fiets stappen. Bij Uber en Deliveroo kan je zelf je werktijden bepalen. Thuisbezorgd werkt vaak met een rooster. Zeker in de zomermaanden is een bijbaantje als maaltijdbezorger perfect. Je wordt extra fit en kan onderweg muziek luisteren. Als maaltijdbezorger bij Uber, Deliveroo of Thuisbezorgd verdien je gemiddeld €12,50 per uur.

Bekijk ook

Bronnen:


0 Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *